Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako hoces da ne patis imas dvije opcije, kloni se zena, bavi se drugim aktivnostima, druga opcija ako nades kakvu zenu kojati se svida i koja je po tvojim kriterijma zeni je, trece opcije nema, sve ostalo je patnja.
Ne postoji opcija da ne patis...ako se klonis zena, ond si gej...da vidis siza, kada familija posumnja :) Druga opcija, da nadjes neku koja ti se svidja...sta god da nadjes...za 10 g ces zeljeti suprotno :) Tako da, prihvati patnju...i igraj najbolje sto mozes...
Slazem se da trebas imati nesto cime ces privuci zenu, da joj imas sta ponudit, ali ako te ta zena gleda samo kroz prizmu ovudunjalucki dobara jbs takvu zenu i mtr joj jb, bolje ti je samom u tom slucaju.
@GljivaLisicarka Ako ce ze zeniti samo zbog familije ili okoline, onda je bolje da se nikako ne zeni. :-) Vi koji ste mozda u (losem) braku ne shvatate da brak danas nije imperativ, da se ljudi udaju/zene samo ako nadju adekvatnu osobu ili nikako.
Sve sam to odradio, i onda mi se to obilo o glavu! koristila je to kao moju slabost a ne kao iskrenost!
Zene, djeca i kucni ljubimci se vole bezuslovno, muskarci se vole samo pod uslovom da mogu obezbjediti i osigurati opstanak. A muskarci su ionako u vecini slucajeva zrtve ideje o nekoj romanticnoj ljubavi. Mozes ti biti lijep, visok i duhovit koliko hoces, ako joj se otvori prilika za nekim ko ima visi status u drustvu ili je materijalno situiraniji nece se puno misliti koga ce izabrati. A pogotovo danas u ovo doba kapitalizma.
ma nije ni to druze, nego ima dosta i do zene. i jednoj i drugoj bi bio isti i ponudio im isto, s jednom bi ti bio raj a sa drugom pakao a ti ista osoba...dakle nije sve do nas....
Da li je ona prava za mene? Ako se promoviše po Instagramu i TikToku, ako joj stalno pišu neki "poslovni partneri", ako pravi face pred svakom kamerom, čak iako je to video nadzor, vrati ga polako u gaće i glavom bez obzira.
Pa dzes ga vracat u gace..zabodi bar koji put
@zblonzer Naravno, vec imam jednog takvog. ;-)
Najvažniji uslovi današnjim curama su : jel babo tajkun, advokat, direktor, farmaceut, privatna ordinacija, članska karta stranke a mladoženja može biti kao morž, zadrigo, glup ko ćuskija ali voza Porschea !
A ti pametan, ambiciozan, zgodan... samo eto siromasan
Imas ti znanje..sve ti znas..samo nigdje pare majku mu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema pravila, ali mene recimo najprije moze privuci obrazovan i ambiciozan muskarac, koji uz to i lijepo izgleda. A da bi me takav zadrzao, mora pokazati ljubav, postovanje, koje naravno mora biti obostrano, razumijevanje i veoma bitno - obostrano povjerenje. Bolje biti i sam nego u nekvalitetnoj vezi.
Brineta@ a ti mora da zaslužuješ takvoga muškarca, lijepa, zgodna pametna, školovana, ambiciozna, dobrostojeća, osigurana ...?
Takvog kakvog ti zamisljas..salta vas ko brzine po gradskoj voznji ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imas clansku koje stranke?
Sudeci po komentarima, ovo su procitali samo muskarci.
Samo otvoreno sve, da ni djevojka ni muskarac ne pogadje sta je drugom ili drugoj u glavi..
Ovu gola pupka ne treba pitati ništa.
Centimetri i mišići su nebitni. Samo pare. Kad vidim kakvi gabori s stomačinom i masnćom imaju pored sebe ljepotice.
pitanje glasi: "koliko ti je dubok novcanik?"