Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj je fetis poljubac kad dodjem kuci i trpeza sa hranom. Zeni dati zaradjene pare, sebi ostaviti za cigara i goriva
Sve to stoji, samo nisam jos sreo zenu koja zna sa parama, tako da ne znam kolko je pametno ostaviti zaradjene pare zeni.
hahah jel me zajebavas ??? Htjele su ravnopravonost pa nek zaradi i ona .... ok je djeliti troskove al ti za cigare i gotivo a ona na gluposti da trosi to je bas papucarski ( ako trosi na sminku, garderobu, frizuru ..nokte)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jpg ne možeš od svoje žene tražiti da ti liže pakaša😚
Ja se iznenadio kad je moja sama od sebe to uradila, nisam ni znao da bih uživao u tome do tog momenta.
Ne kaže se seksualna radnica nego tantrički inžinjer
Ti da si kakve pameti ne bi dizala none pred svakakvom mrakom Biti u braku nema nikakvih dodirnih tacaka s kuravelom koja je eto strucnjak jer je unovcila medjunozje koje svaka od 4 milijarde zena ima
Moderan naziv za prodtitutku je SEXUALNA RADNICA
Čuj" seksualna radnica"!🤣🤣🤣
Sunce ti zarko.. cuj seksualna radnica?!🤣 ovo je gore od onog kad za lopova i kriminalca napisu ”kontroverzni biznismen”. Ode sve u PM
Evo jedan ženski komentar. Kad živiš sa nekim 20+ godina, slabo ide priča o fetišima. Da se malo “opustimo”, kupimo mi dobro vino… i malo po malo, hajd’ da probamo ovo, pa ono - nikad bolje! Djeca se osamostalila (otišli od kuće), mi se opustili - i podmladili: niko nam ne bi dao po 55 ;-)
Nekada bi bilo dovoljno da ima redovnog seksa a ne moraju biti nikakvi fetiši.
seksualna radnica🤣🤣🤣, sve otislo u p.m
Službenica 🤣
I haman 180K folowera ima ova ravaku. Eh eto
Nek se to zvalo pravim imenom , kurava. E čuj seksualna radnica, svašta.
Ovo se u moje vrijeme zvalo khurava
cuj sad seksualna radnica, sine ovi je ku*ava