Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hmmm, zaista moraš biti veeelika "stručnjakinja", sa puno diploma i sertifikata da bi iznela ovako mudre zaključke.... U fazonu, "ako Vaš automobil često izbacuje greške i pravi Vam sitne probleme, osuđeni ste da u skorije vreme posetite servis, mudrolije...."..
Koliko veza znam za koje vrijedi sve nabrojano, pa su i dalje skupa. Muče se, ali traju godinama.
U pravu si draga, znam ih i ja popriličan broj i iskreno ih žalim... 😔
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opisali 95% veza i brakova koji traju duže od 3 godine. Caka je u tome što je sve to u 10 deka isto :)
Pa nisu oni krivo sto su ljudi skupa samo zato da ne bi bili sami pa su svi u sranjskim vezama.
Ako je kuravela....nema srece..ako krije tajne pa posle 10 godina braka krene jad i cemer...bjezi od nje ko davo od krsta...
7. Marise vas non-stop.
Prvi znak da nešto nije uredu je kada ispljune a ne proguta.... to je već razvod u najavi jer te polako odbacuje
Ma čim ti djevojka počne s*ati oko sitnica tipa da ne spuštaš dasku,da joj polažeš račune,da ti onda govori skime ćeš,kako ćeš i gdje ćeš itd. tjeraj u pischku materinu
To ne znači da treba lagati i zaspotavljati djevojku radi društva al brate većina puno jede go*na hajd što sa kriterijumim pa kasnije i sa zahjtevima u vezi radi,traži neko savršenstvno nešto.
pa ovo je valjda obična logika i razum, a ne yhebena nauka
Ko nije gledao film "The Streets Of The Bronx" se ne bi trebao ni vjenčavati. Kaže sani, susretneš samo tri prave u životu. I ne gubi vrijeme sa onom koja nije jedna od tih tri. Al džaba ljudima pričati. Čim se nasmijala jaro već misli da ga voli.
To nešto poput onog "nikada ne veruj ženi koja laže"... ? Nisam gledao film, jel to neka fora ili.... Kako bi trebali prepoznati te tri?
Nevernick1@ Moraš pogledati film. Ima i naslov, A bronx tale, kako gdje... Pa nije klix savjetovanje za singles.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Često se ljutite na partnera, a ponekad ne mora ni postojati razlog za to".Ova rečenica sama pokazuje zašto dotična profesorica samozadovoljavanja neće nikad frajera naći i zašto su žene generalno psihosocijalno nestabilan sloj društva.
kad ne može da ti se digne