Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potrebno je da se ne vjencaju i zive sretno do kraja zivota
Da je zena postena...a i muskarac.
Nevinost nije uslov za šerijatski brak ni kod muškarca a ni kod žene prc samo pristanak jednog partnera na počinjen blud kod drugog.Da jeste onda se udovica,udovac,razvedena ili razveden nikad više oženiti ili udati ne bi mogli.A mladom muškarcu se u Islamu savjetuje da oženi razvedenu ili udovicu.
Abd zenim indiru za koji mjesec :)
prvo je prvo dobro razmisliti zelite li to uistinu, ili onako zbog mahale, raje, rodbine i jer je to u trendu... da bezveze nakon mjesec dana ne podnosite papire za rastavu jer i to kosta
Hajde kontam ovo opcinsko, olaksava ti suzivot i ganjanje papira itd. Al ovo vjesko nema apsolutno nikake veze, taj papir ne vrijedi nista.
"Imena svjedoka i fotokopije njihovih ličnih karata (u pravilu su to dva muška svjedoka ili jedan muški i dva ženska svjedoka)" Dvije žene vrede kao jedan muškarac?
Da, to je islam, jer zenama ne mozes da vjerujes il sta ja znam, valjda ko jedna zaboravi da je druga podsjeti. 😂