Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hmmm jos par virusa iz laboratorija :) kao onaj iz WuHan-a sto je izletio, ko fol neki Sismisi :) Laboratorije po Ukraini za geneticka istrazivanja. Dobro vam ide depopulacija :)
A nećete da kažete da je keks prije braka haram?
Zbog takvih poput tebe djeca nam u skolama nemaju seksualnu edukaciju i dobijaju spolne bolesti
Jednom u zivotu imao sex bez kondoma i fasovao gonoreju. Od tad nikad vise bez kapuljace. nije ni gonoreja bauk nego umislis da si sidu dobio, ne mozes spavas. Odes doktoru kazes, lik te pita je li bilo musko ili zensko u zemlju propadas od stida.
ja stariji a nevin kako se oni prc4ju a ja ne mogu
Jbg, osladi se. Bez kondoma je neuporedivo bolji osjećaj.
Zato što se u pornografiji forsira bez kondoma i onda misle da kondom "nije cool".
Cijena Durex kondoma pravo dobra skoro možeš da ručak kupiš....pa šta očekivati
Sta omladina radi jbt, a ja do prošle godine mislio da je klitoris neki grčki ministar
E sto me nasmija ! HAHAHAHAHAHA...Ma sta ocekivati kada se siri nemoral kroz svaki oblik medija...Evo samo kod nas, djevojcice mladje od 15 godina, zele da budu "trebe" full utegnute, jos neke i push-up stave !