Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to fino ako zena stvarno postane domacica, spremi sve, skuha i cuva djecu a ne da gleda Tiktok, Insta i turske serije citav dan i onda muzu "pripremi" pizzu iz zamrzivaca
100%
Snimaju videa na tiktoku i ubiru hiljade dolara ali su 'tradwife' lol. Djevojke ne nasjedajte, zapamtite, ko ima moć da vas hrani, ima moć i da vas izgladnjava! Samo posao imajte, i to vam nije izbor nego obaveza
Joj golubice, kao žena ti kažem, uradi ponovnu evaluaciju. Prekasno ćeš shvatiti nažalost kada budeš starija. Nemoj se pustiti da ti život zada lekciju iznenada
Pa s kim ti zivie jbt, s dusmanom? Ako bi tebe tvoj izgladnjivao, odmah osam poslova nadji za svaki slucaj.
Sve je to ok da ima pravih muškaraca koji bi se brinuli za svoju porodicu bez obzira na sve. Nažalost, ima jako puno nasilnika i žene nemaju izlaza ako ne rade i time ih ucjenjuju. Takodjer, u slučaju razvoda, većina zaboravi na djecu i njihove potrebe, tako da neophodno je da žena radi u današnji vakat!
Uopste me ne zanima ko se zeni razvodi Zasto Klix ovo reklamira sigorno placeno
TAKO TREBA DA MUŠKARCI RADE A ZENE KUCI PA CE MUŠKARCE I ŽENE MANJE BOLITI GLAVA KADA NEMA ŽENA NA POSLU NEMA SVALERACIJE NI SIKIRACIJE JEDINO AKO SI ČAJNI KOLUTIČ..
I onda kad muž umre, izgubi radnu sposobnost zbog povrede ili ostavi je zbog mlađe, ljepše, pametnije, biće kuku meni valja sad radit i privređivat
Šućur Allahu!
haha, jel to prvoaprilska
Nisu normalne, ko god da to radi a nije ekonomski obezbijedjen glup ili glupa je. Prvo materijalna baza.... pa dalje ide prica.
Koliko znam, Turska ima zanimljiv zakon. Nakon razvoda, djeca pripadaju mužu, valjda kako bi se žena lakše udala poslije. Zbog toga će svaki muškarac dobro razmisliti da li će se švalerati i tražiti noviji model. Ko tamo živi neka me ispravi ako sam nešto pogriješio.
Jedino ovako mozemo odgojiti djecu. A ne ko danas, ode zena raditi, dijete odgaja ulica, internet i ostale gluposti...i onda se zalimo kako je danas ja omladina loša. Stara narodna sto posijes to ces poznjeti.
Ne bih vala da mi je zanimanje domaćica, sorry, nismo svi isti. Neke žene vole da se bave naukom i da doprinesu zajednici, a ne samo svojoj porodici.
imati posao,zavalit se u kredit...dati otkaz i neka muzjak vraca ko bekan....al haj bar ce imati graha kuci jesti od 3 dana haha
U svojoj bracnoj zajednici nikad nisam upotrebio izraz moje pare vec nase, zena ima svoju a ja svoju debitnu karticu i jedan zajednicki racun u banci...
Najjace su mi zene koje su udate ali rade iskljucivo i samo da imaju svoj dinar. Ako vec zivis sa takvim levatom radi kojeg moras bit na oprezu jer znas da ce te zavalit prije ili kasnije, jbt to... razvodi se, bolje ti je samoj sa svojim dinarom.
Pa iskreno, bolje je njoj nego njemu. Svejedno, i da radi sve je to čeka poslije posla, dok se mužić izvali na kauč poslije posla i traži hladno pivo.
feminizam propo