Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se sećam ranije, svaka je govorila isto-" Ti si mi drugi". Ne znam postoji li broj koji je normalan, neke normalne referentne vrednosti, kako za žene tako i za muškarce
Pa neka spava s kim hoce @TrolZ, al nek ne kmeci kad niko normalan nece SIDAsicu za zenu.
Prvi je uvijek bio duga veza 😄
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Statistika je kako čudna stvar, kad se njom bave neuki ljudi. Tvoj prvi susjed je karao 38 djevojaka, ti niti jednu, u prosjeku ste karali 19 djevojaka. Prema tome, zanemari ove gluposti iz teksta ako sebi želiš dobro. Radi na sebi, oplemeni se, školuj, druži se sa karakternim ljudima i bit će ti lakše prepoznati čestitu i skromnu ženu, s kojom možeš graditi i obitelj i sve što život nosi.
Poslije 47 muškaraca teško da nije imala ili klamidijsku infekciju ili papiloma virus ili gonoreju ili bar vaginitis. Ako je pojačan sivo bijeli iscjedak, poput mirisa ribe ili amonijaka ili žuto zelen i grudičast, bježi i spašavaj glavu.
Ja nisam puno, al kad jesam ja u nju uletim najmanje jedno 300 puta
Mogla si usput i naplacivati...
47 razliciti glavića
Slomih noge trceci prema komentarima
Jbt ko kerusa
Tipicni balkanaci prvo pitanje, prvog dana zabavljanja sa koliko si ih spavala? Da on bude taj prvi ko ce je ovjerit. Koga briga sa koliko, s kim, gdje i sta? Gledam to pocevsi od dana zabavljanja kakva si prema meni ja prema tebi. A sta je bilo jucer, prije godinu dvije ne zanima ne tvoja proslost.
Ja svakoj drugi a meni svaka prva
Baš čudno, i ja sam uvijek bio drugi. Hvala bogu da nisam jedini bio drugi.
Omg. Pa ja sam sa 20 godina spavao u 14 dana mora u CG sa minimum njih 10. Sta je 47??? Nista
+++ite mene nemojte njuu hahhahaha
Sve neki skakači na baterije
Blud i nemoral, da nas dragi Bog sacuva…
kod nas možeš da budeš prvi ili drugi...treći nema šanse😂