Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pita Suljo Muju za savjet kako da dohaka Fati.”jarane samo je karindzaj 5dana za redom, ima da je nestane”. Nakon 5 dana vuce se Suljo ulicom ko krpa zaplice nogama i naidje na Muju. “i, kako je Fata”, pita Mujo. “Eno je jarane, cijelo jutro pjeva i prostire ves, a ne zna jadna da ce danas umrijeti”.
Jaro moj mjesec dana voditi ljubav? poslje prvog puta da nije cigare zvizno bi
Kad joj kazes "ajmo se j...." dobijes samar. Kad neki magazin kaze da je to izazov, onda je to super
@kemo1ba pa zene, dok ne vide da svi ostali tako ili joj neko deseti ne kaze da je to dobro ne zanima je. A da joj magazini i druge zenenkazu i govna da jede jela bi.
Treba vise ovih tema!
Ja znamm jednuuu amidziiic je udaraoo godinamaaa uzaaas.Nijeee normalnaaa a glumiii nivoo
@gooUser1570715634 10 000 KM nagrade ko napuni ADU ko curku...naravno ne na silu, jer je kurafa ona podmukla. ADA FUCKK 10 000 KM challenge is open.Sve prijave slati na [email protected]
Koje su to zene sigurno se bave tim za zivot
Žene daju precijenjenu vrijednost jednom svom dijelu tijela da bi imale čime manipulisati i ucjenjivati muškarce. Zeznu se često u tome što zaborave da je na planeti još 3.000.000.000 konkurentnih dijelova.
Nema nista gore nego jebat svoju ženu i brojat' tuđe pare.E čuj strast u braku,nemoj me zajebavat...
@J24 možda se strast izgubi ali želja ne
Jaja bi se bukvalno ispraznila jebote,nebi imo spermica ni za minijaturnu bebu
😂😂
Koje sranje od članka.
Jesu li im vjerovali na riječ ili su morali potkrijepiti video-materijalom da ispunjavaju izazov?🤣
Lijepo je kad zena svrsi. Ali treba dosta rada tu. Moras se spremit.
Što se moraš spremiti?😒 Milina jesteee😊
@MollyPercocet Ako ti treba pripreme, onda je do žene koja u seksu kalkuliše, a ne opusti se i ne uživa. Isto je i s muškarcem. Ako završi za 5 minuta, onda mu seks nije bitan nego samo da isprazni testise, pa kako god.
Da su rekli 25 dana izazov, razumio bi. Ali mjesec dana nije moguce zbog menstruacije. Glupost cista.
@Cobas8800 Heh...da vidis kako vriste...samo moras ugasiti svjetla :D i naravno spremiti 'sobu za zlocina'...ugasi svjetlo i kad krenes u kupatilo.Kad sve obavis, vrati se da joj vidis sjaj u ocima! ;)
Zika prihvatio izazov, sva mu se ridja farba ogulila od otrova njegove izapodgoricke hanume.
Glupo je pisati o svojim potencijalima, vjera ne dopusta govor o intimi. Ali ja sam nezasit kad su te stvari u pitanju. U braku sam 15 godina, izazov jednom je bezveze. Dva puta dnevno vec bi bio neki izazov.
15 godina u braku i 2 puta je beš i stu ženu dnevno,nit si ti u braku nit jebeš nego si samo zagorio
,bila im ko vranduk
@385 oplakah
"Definitivno smo se povezali na dubljem nivou"