Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se triput razvedoh, i ništa na kašiku, moj Mehmede...
Nije problem spolja, razveo se ili ne, već unutra, a spolja je samo odraz. Objašnjeno u knjizi Moć sadašnjeg trenutka: 'Ipak, ni izbegavanje odnosa u pokušaju da se izbegne bol ne predstavlja rešenje. Bol je tu u svakom slučaju. Veća je verovatnoća da će vas tri neuspele veze u isto toliko godina naterati da se osvestite, nego tri godine provedene na pustom ostrvu ili unutar četiri zida vaše sobe.'
Al je uredu kad žena očekuje od muža da obezbjedi za porodicu, kupi svake godine neki fin poklon (koja stoja, hiljada), dobar godišnji odmor (svake godine negdje drugo), to je uredu drugarice?
To je objašnjeno u Moć Sadašnjeg Trenutka: 'Razlog zbog kog romantični ljubavni odnos predstavlja jedno toliko snažno iskustvo za kojim svi tragaju jeste upravo taj što on deluje kao da pruža oslobađanje od duboko ukorenjenog stanja straha, potrebe, nedostatka i nepotpunosti koje je deo čovekove situacije u njegovom neiskupljenom i neprosvetljenom stanju. Ovo stanje ima fizičku kao i psihološku dimenziju.'
Sta god da sad bilo kome kazes, svi se uvrijede ili nesto...
I u cemu je problem ovde???
Staro pravilo - ne diraj telefon od partnera!
Hoće quratz!
Joooj Putine de je baci vise, rijesi nas.
ja jedne prilike s muzem u autu,a trebala sam biti na poslu.i zove njega jaran.mislio da je sam.i poce pricati joj jesu dobri guzovi od one konobarice(a bili smo noc prije u kaficu,on sa zenom i moj muz i ja)i tako on se raspricao sta bi joj radio,ovako onako i na kraju kaze aj nek ovo ostane među nama🤣🤣a boji se zene to nije normalno
svaki put od tad kad ga vidim prasnula bih u smijeh,ali i pocela sam se zajebavati kako je zgodna ta konobarica🤣🤣al sto jest jest.
ma ja nemam problem s tim😅gledaj Bog ti dao i ja gledam,ha ja😄
Nije ni cudo sto se razvodi narod toliko kad se svaka sitnica shvata kao uvreda. Previse se zene dizu, misli samo da mi se udati pa sam sve probleme rijesila. Moze se stici i na posao i skuhati(ne samo muzu nego i sebi) i biti njezna prema muzu jer zauzvrat ne mozes dobiti los odnos, jedino ako je idiot, to je onda druga stvar. Zene previse zele da bude mangupi a pritom zaboravljaju da budu zene. I da, za minus komentare - zaposlena sam i nezavisna, a udata. P.S. Naucite se saliti.
Reci to ovim mladjim narastajima, tesko nama koji se moramo zeniti
Pa da, moze se stici i na posao i skuhati (ne samo zeni nego i sebi). Slazem se.
Kukavna ti majka, ako je ovo bilo vrijedno objavljivanja članka, šta bi tek bilo da je napisao - "trebaš se oženiti za kuhanje, a za seks uvijek imati nešto sa strane". Breaking news?
Ah, koji feministički članak! Ne smije muškarac više ni sa prijateljem popričati prijateljski. A žena jadna uvrijeđena načinom na koji on priča. To što je šnjuhala po tuđem telefonu, to je ovdje krajnje nebitno.
Žene su na dobrom putu da radikalno smanje broj muškaraca koji će se odlučivati na brak. Valjda smisao braka i jeste to da imaš nekog za sex. Bračne dužnosti su definisane zakonom. Dio oko kuhanja je stvar dogovora i ako ona ne želi da kuha, a ni on ne zna, razlaz brate. Ipak je bolje razmišljati prije braka pa i ne započinjati.
Naučiš kuhati i rješena stvar. Što se tiče druge stavke, za 30-40 KM mozes dobiti sta hoces kad ti padne na pamet. I opet si rahat. E, sad, ako hoces da imas nekog stalno uz sebe, kako reče Balaš: "e, pa, ljubav nekad mora i da zaboli".
I ja sad kad se ozenih imam skuhano jer sad kuham za dvoje pa mi je manje mrsko...
Pojest', popit' i poklopit'!
A onda on otkrio njene poruke: Joj šuti, Amila, ako imaš mozga udaj se pod hitno. Znaš kako je ekstra? Fakat. On ide da radi, kad ti nešto treba, odma ti uzme. Njegov novčanik ti je uvijek otvoren. A ako malo zagalamiš i udariš katanac, znaš već gdje, eh onda s njega možeš da radiš šta god hoćeš. Jesi me raumila? Odma sebi traži nekog kandidata.
Sto je zensko, kobajagi provjeravala da li rade i dalje. K…c moj gledala rade li, provjeravala poruke u starim telefonima, to je radila!