Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta smo mi ko djeca sve dirali i koliko puta brali voće prljavim rukama pa nismo poznavali ni alergije ni psorijaze ni pm. Jaki stručnjaci pa nisu se žvaljili sa delfinom
Isto kad vidim djecu da ulicne macke hvataju, grlme maze, a mace mogu dosta stvari ljudima prenijeti + krecu se po kontejnerima....
A sto ovi, nazovi strucnjaci mogu da kakaju, malo ko moze kao oni. Kazu delfin divlji i uz to zvijer. Nema vece zvijeri od covjeka, koji ugrozava svoju vrstu i sve oko sebe. Poredeci sa covjekom, delfini su pojam humanosti.
jesu li strcnjaci svjetske zdravstvene.... e ako oni kazu, onda je garant tako
Jahh mogu prenijeti "umal ne reko" ja na casu Biologije ucio nesto drugo :) covjekov orgnizam i zivotinjski nisu isto :) tako ptice, svinje, ribe, konji, magarci zelembaci i ostale gripe, bolesti danasnjice su samo Pharma mafije baljezganje :)
Treba li da meljem o Taksonomiji, Jednostanicnim mikroorganizmima, jezgrama, ovojnicama :) Molekulama DNK , Kiselinama? zovotinjskim i ljudskim :)
Dzaba pokusavas vecini indoktriniranih da nesto objasnis, ako nije who mmf k i l l g a t e s rekao da nije tako neceh ih ubjediti suprotno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bolje se druziti i s delfinom nego s nekim ljudima