Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast
Zaista je teško je gledati plemenitu i veliku životinju u patnji, koja je zaštitnik ljudi i dobara, ali nekad se u životu na jeste stvari na pravi način, pa naiđe Bruno ljudina, koji druguje sa prirodom, i sudbina spoji ova dva gorštaka..
Svaka cast Bruno!
Prekrasan pas, pravi gorstak
Bravo ljudino
Bravo Bruno.
Mogli su spasiti i kakvu gladnu porodicu. Možda iz svog komšiluka
Spasi li ti koja na dunjaluku?
Svaka čast
Da ti bog da svako dobro.
Koliko je lajkova pokupio..ispade on fol ljubitelj zivotinja
PingGeorge budi sigyran da sam gandi za ovoga jer ja kada spasim nahranim napojim macu pticu psa ne objavljujem po tiktoku youtube i sl...
Svaka cast Bruni. Al dajte novinari objavite ovakvih prica i o spasavanju djece u Gazi iz rusevina skola i bolnica
Sve je covjek na ovom svijetu stvorio, svako zlo koje postoji...od gladnih i istrijebljenih ljudi, tako je isto i sa florom, a evo vidi se i po lutalicama sa faunom, nase prelijepe kuce(Zemlja)...Nema veceg zla od covjeka, a kazu razlikujemo se od zivotinja jer imamo empatiju, moc razmisljanja....bas razmisljamo, sve unistili i upropastili !
Skidam kapu tim ljudima,svaka čast!!
LjUDINA!!!
bravo,, svaka čast
Svaka čast, Bruno i ekipa.
Aferim braćo. Cuko je presladak.