Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav glup članak
Odlične fotografije, rezolucija kao da su motikom slikane i onda kao hajde nadji nešto na njima
Slikali digitronom :)
Na sta potrosih 45 sekundi?
Sta ja citam kakve kretenluke
Haj reko da pogledam sliku / prva slika / ne stigoh na drugu ko da je krompirom slikano pikseli kvadraticasti bez zuma..... Haj najdem 1 cuku. Drugog nisam. Vidim ima malo bolja slika dje se prvi cuko vidi bolje. Al tog drugog jarane moj pasha iz redakcije, pisi nesto drugo jer je clanak smijesan..... :D
Imaju 3
Ima li kakva nagrada ko ne uoci nijednog?
Takodjer na slici su i tri mrava, dva moljca i 5KM..samo oni koji su na budzetskim primanjima ih mogu vidjeti jer im je to ionako, obirom da im je posao razbibriga, jedini ozbiljan izazov.
Lily otisla da piski...
čuče
hahahaha ne vidim ih ni zaokruzene u crveno
Po naslovu sam zakljucio da su na slici laktasenko i snajperista.