Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zidovi ulazu novac u tehnologiju i obrazovanje, a retardirani seici u lavove , auta , vile, evropske klubove... e zato 8 miliona zidova radi sta hoce u sred arapskog svijeta.
Sta glupi seik zna sta je nauka i obrazovanje, toliko ogrezli u blud i nemoral ne znaju sta ce vise od para da im je vrhunac zivota postao da se p0seru nekoj silikonjari u usta. Prosjecan seik je dokaz da ne treba teziti, ni srecu traziti u materijalnom.
@Cz87 pa sta bi trebali, imas nekog osjecaja za svijet?! daj ba zemljace,da imas toliko parusina,radio bi isto..a ja bi cak i gore radio.. koja crna empatija kad svatko gleda svoje pedu i bitno da je na sigurnom...
Samo dokaz da covjek bogat i mocan moze biti retardiran
@SutraCu ako je on ogledalo islama onda je i hitler ogledalo krscanstva
@SutraCu...zasto nesto imam osijecaj da si ljubomoran i na to sto ovaj covijek moze priustiti da radi sto god pozeli u svom zivotu, pa cak i da ima ovakve ljubimce koje zaista voli i koji su zasticeni uz njega, ali i on dok je sa njima, koji ima novca i previse za bar pedeset buducih generacija (najmanje) i sto na sve to je ...islamske vjeroispovijesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi ofucanog tigra s nečijom se rukom igra, u zubima starog lava dreserova visi glava..
Dabogda ga iskasapili požderali, pa izsrali
i evropljanke za toalet
intelektualni nivo, na nivou kamenog doba...ne samo ovoga seika nego barem jedno 90% seika ima isti mentalni sklop. daj mu 10 tigrova i 10 ferarija i dosta
Najveca pogan na planeti, Arapi koji su se dokopali nafte. Jevreji stotinama godina ulazu u obrazovanje i pomazu svakom Jevreju na planeti, a ovoj pogani je bitno da imaju zlatnu wc solju i zaboli ga neka stvar cak i za susjedne zemlje!
Pravi musliman,bez greske!!🤮
Za glupog i nepismenog,poslije njega samog,novac je najveci neprijatelj...
Sve dok jednom ne zamirise arapetina
Pa ova lik nema ništa sa islamom on je davno izašao iz okvira i propisa islama..
Prejaka ta tvoja fetva. Nije povrijedio nikog, nije ukrao, lijepo se ophodi prema zivotinjama, neugrozava druge.. u cemu je problem? Lik jednostavno voli zivotinje a koliko se vidi i zivotinje njega. Postoje takve osobe i na zapadu u cemu je problem. Jednostavno ljubimac je zivotinjama. Na mene recimo psi laju od velikih do malih znaci nepasem im. Zato ih i ne drzim.
Nafta je potrošna, samo što ove bud.ale to ne znaju. Jedva čekam da Tesla zaživi i da ovi oholi padnu.
Pa sve dok ih drzi site i sterilizovane siguran je
Nadam se, da ce te taj lav pocjepat ko konzervu haše-a.
Dabogda ga pojeli.Insallah!
Seljačina