Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman kad napuni jedno 10 godina dijete, valja se oprostiti od Carla.
Djetetu nece biti lako, ali i to je zivotno iskustvo gubitka nekog voljenog.
Ako pise daće beba i pas biti najbolji prijatelj nemam puno sta komentarisati Valjda su ljudi veći prijatelji nego pas.Ali kod nas svaki drugi covjeka drzi psa u kuci umjesto mame i oca jer to vise vole.A druga stvar 0.004%pasa budu agresivni.A vidjeli smo i da rastrgnu dijete.Rizik uvijek postoji.
Istrazivanja su pokazala da su djeca koja odrastaju sa psima i mackama puno otpornija na alergije, imaju jaci imunitet, a i manje su anksiozna. Pas ce tu bebu primiti kao dio svog plemena i voditi racuna o njoj. Sve u zivotu je rizik, nekad agresivan pas, a nekad grozni roditelji.
vise neka pomija nego zlatni retriver.