Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravili ste i još nekoliko neposlušnih pasmina. Ima ih i u BiH. Jedna pasmina ima nešto što liči na riđu bradu, druga više liči na divljeg krmka i treća ima urođeni instinkt da rijekama pokušava promijeniti tok, genetski vuče na dabra, neka kombinacija. U region ima još neposlušnih pasmina ali ovo su one NAŠE.
Najposlušnija rasa su SDA glasači, molim vas uvrstite i tu pasminu
A još poslušniji kerovi su Snsd i HDZ glasači
Jebeni pekinezeri
svojom tvrdoglavoŠĆU i neposlušnoŠĆU - nepismenjakovići
Ja imam Alabaja
Ako je gazda pasce, cuko ne moze valjat nema teorije.
najviše volim njemački ovčar i Akita
BODZ-Obicna bosanska dzukela
imal đe mađarskog lubeničara
To za pekinezera uopce nije tacno. Imam 2 pekinezera i nikad nisu bili na dresuri a slusaju i bolje nego djeca. Kada sam prvog nasao na ulici promrzlog na kisi i udomioga nisam ni sanjao koliko taj psic ce da mi vrati. A drugi je njeno dijete koje sam bio prodao i 3 puta mi se vracao s udaljenosti od 40 km. tako da sam treci put kad se vratio kuci uzeo novcanik i dao novce koje sam naplatio i ostavioga.
pekinezera komso ima, planiram vec 2 sedmuce kako ih upratit u setnji i zavrsit poso...nedaj boze nikom!
Nije ker kriv kad je vlasnik glup
aw aw awww aww aw awwww 👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺⚡
Najbolja vrsta psa je DODž
Jesam ali moj je vakcinisan