Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razumijem ljude kojima ovi psi cuvaju kucu, ali one sve druge nikako.
Ne mozes razumjeti jer si gloop.
A ko te pita jel razumijes
Najopasnije su naše tri pasmine. One političke pasmine.
Nidze veze ... Da se ne potrudim mogu navesti 10 boljih i opasnijih od rota i pita Presa canario jedina zasluzuje biti na ovom spisku
I neodgojen insan je opasan tako da pametnom dosta
jeste glupi treca slika vam je americki stafford a ne pit bull
Daleko im kuca od moje bila. Ovi sto se tjese , ma nece oni, zavisi kakav je gazda nemaju pojma o psima ove vrste. Ovo su napadacki psi prve kategorije i neki su zabranjeni u drzavama EU. Njihov nagon za napad je jaci od toga kako ih je gazda naucio i nikad nisi siguran kako ce reagovati.
Ali ovo su najljepse bebe... Zavisi od vlasnika kakav ce biti, oni su maze ne vidjene ❤️
Moze li mi neko iz pokreta za zastitu zivotinja objasniti to kako je humano djelo drzati psa zatvorenog u stanu i ogranicavati ga a ne napolju na slobodi
Morski pas bezopasan a?
Stavili sliku stafforda a pisu pit
Ponašanje psa zavisi isključivo od vlasnika!!
Sve je do gazde
Covjecanstvo je skrenulo s puta kad je prihvatilo uzrecicu „pas je covjekov najbolji prijatelj“. Tad smo priznali da je covjek covjeku ustvari neprijatelj.
Vuk je vuku covjek...
Jesi ovo sam smislio ili si prepisao ovu mudroliju od nekud
Najopsaniji je gazda. 99% je do njega.
Gdje je tibetanski mastif?
Imam Rotta i jako je pametan nije napao nikoga,ali kao cuvar je top...