Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgora rasa pasa
tj pasmina
i retriver ce biti opasan ako ga vlasnik tako odgoji, ukoliko se ispravno odgoji i ukoliko se ulozi dosta vremena i truda pit bulovi, stafordi, bokseri znaju biti i jesu predivna stvorenja nenormalno vezana za vlasnika.
Eto oni kao znaju šta je psu na pameti,pa i moj komšija je isto tako brinuo o psu i odgajao ga pa ga je ugrizo,ne možeš nikad biti 100% siguran da neće napasti.
Dok jednog dana ne pomahnita, ondak nece bit ni maca a ni vlasnika
Psi samo štetu prave,niko nebi krave i ovce imao,ali zato opasna paščad skoro u svakom dvorištu ili kući,ovce,krave,koze,kokoši im smrde,ali im ne smrdi sir,mlijeko,jaja i psi im po kućama ne smrde jer ipak je to danas moderno.
pa eto brate dragi ti drzi u stanu tri krave i dvije ovce niko ti ne brani