Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije to rat ako o ovome brinete
treba opet onu zivotinjsku seriju vratiti opstanak prije rata sto je bila
U Siriji prije par godine nisu pominjali ni djecu u onom haosu gdje je svako svakog bombardovao, a kamoli životinje. Da se razumijemo ne mislim ništa loše za ovog Poljaka svaka mu čast, uradio je nešto. Ali zapad je baš licmjeran sa tim pravima za svakog i sve a jedino običan čovjek ostade obespravljen.
Ukrainska pašćad su evropi bitnija od bilo kojeg djeteta sa bliskog istoka koje pokušava samo da preživi od granata i batina na granici
Svaka ti čast ČOVJEČE!
Mislim da ste ovo vec jednom objavljivali.