Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Psa lutalice mogu isto prenijeti bolesti na ljude kao i povećati štetu metalnog zdravlja kod djece.
Naravno, što više pasa ima, to oni po cijelu noć laju, ne daju ljudima spavati, a kad su vlasnici budni, lopovi ne mogu ništa ukrasti. Vrlo jednostavno. Jedino ostaje problem neispavanosti, ali koga briga za to...
naravno, pogotovo kad ih hemikalijama tretiraju, sterilisu, pa podivljaju - pa prvo su pocistili sve pse u "azile" napravili masakr, pokupili pare za to iz fondova, NGO miljee, sad odjednom dobri.... jadne zivotinje sa "ljudima"
Daj po svaku kuću po jednog rasnog psa iz državnog fonda
Cuko zakon
Pas nije za kuće, shvatite to jednom. Pas mora imati svoju slobodu i živjeti van naselja.
Pas voli čovjeka
Onda bi Sarajevo bilo najsigurnije Ako se pikaju lutalice ;)