Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast djevojkama
Uputio ma tamo,ovaj drugi me uputio ovamo treci proslijedio do Hrasnice a taj iz Hrasnice tek moze sutra,klasika naša i kad odeš kod doktora,samo idi dalje niko nista nezna,pa ako si taj veterinar valjda si i veterinar i za kravu i za pticu
U medicini postoji nesto sto se zove specijalizacija. Ljekar opste prakse moze pomoci oko vecine standardnih problema, ali ukoliko ocijeni da to zahtijeva analizu specijaliste, salje onom ko je specijalizirao tu oblast. Tako npr. vozimo auto razlicitim majstorima, mali servis, veliki servis, spura, klima, elektrika, limarija, alarmi itd.
ljekar opce prakse moze (i mora) pruziti prvu pomoc, pa tek onda uputiti specijalisti. inace, specijalistu mogu naci na internetu (posebno ako sam placam); sta ce mi skretnicar?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E to je pijemont srpstva.
Boze, zar je moguce da si toliko bolestan od nacionalizma?!
Respect!!!
Bravo
Svaka cast sa cure .Ko god moze kad god moze POMOZITE ZIVOTINJAMA.A apel na sadiste koji ne vole zivotinje,nekako se kontrolisite nemojte ih maltretirat i prepadat znam da je tesko kontrolisati nagon jer su PAMETNIJE od vas i vrednije,ali nekako se kontrolisite.Hvala
Bravo cure, svaka vam čast.
Dobre duše. Bravo.
p A Ž NJ A - tražim na google pticu - ŽIVOTINJU. je li iko vidio tu ( PTICU ) životinju !
Dvije djevojke su je uz pomoć prolaznika uspjele spasiti, a životinja se dobro oporavlja.
Hajd' da ne use.remo lijepu priču. Bravo cure, živjela roda..