Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj spasavaju pse i macke!?!? a ljyde nisu mogli spasiti
Američka vojska ostavila 50 pasa. Sve je rečeno...
Posaljite za te novce hranu u jemen gdje djeca umiru od gladi.. pokakili vas kerovi
Kao za primjer, pošalji ti paket i pare u Jemen, pa pametuj poslije....
Humano, nema sta..a na drugoj strani hoce da ubijaju ljude..e, to je zalosno
Svi se brinu o psima i mačkama, a šta je sa ostalim životinjama kao što su stahori, zečevi, hrčci, kunići, krave, ovce, zlatne ribice i ostale mnogobrojne životinje koje ispaštaju pod talibanskim režimom.
Ali naslov je " Rusli avion spasao".…. Pozdravljam svaku akciju od pomoci za zivotinje. Ali mi se cini da ima puno vise ugrozene dece na planeti.
Transport ovih zivotinja nije nikako utjecao na zivot ljudi u Afganistanu. Sve i da nisu transportovane ove zivotinje djeca ne bi bila transportovana. Za ljude je potreban politicki azil, status izbjeglice, spajanje porodica. Prema tome, neka spasavaju koga mogu, pa makar i zivotinje.
Kad su već ljude uhelaćili, nek bar par kerova spase. Haferim.