Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove mace su veca gospoda i gospodje nego sve osobe koje su prosetale crvenim tepihom
Treba se brinuti o ovim mackama da ima manje pacova i zmija.
kasno je sad, sve su vec u stanovima na grbacama mladih momaka u kreditima
Emir kusturica i nele na aparatima
Ajde pis pis pis hahahha šalim se
Dosle u sluzbenim autima na tepih
Ta divna bića. Imamo dvije ljenčuge doma. Sutra idemo na odmor i svi smo više zabrinuti kako će njima biti bez nas umjesto da bude obrnuto
Imam identičan slučaj :-)
Ova šarena, trobojna (tzv. kornjačasta mačka) je prava dama
Ona je tu domaca, svaki dan je pred pozoristem.
Najljepše i prave zvijezde crvenog tepiha, a ne ovaj užas
Novinaru, ne piše se ostaTci...
mace su zakon
Spiritualist (duhovni učitelj) Eckhart Tolle ih je pored cuka nazvao čuvarima bića i napisao knjigu Guardians of Being (čuvari bića). Objašnjava kako nas životinje uče da budemo u sadašnjosti, prosvijetljeni, i da se spriječi aktivacija tijela boli, ono šta je uhvatilo Nermina. Mačke i psi su mu bili učitelji.
gde ste bre mačke