Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa napisite da se radi o seji djozi,heroju odbrane sarajeva i rbih,ljudini i predsjedavajucem opcinakog vijeca centar
To samo mogu emotivni i ljudi mekoh srca!Respekt!
Tako je jedan nedavno naglo zakocio ispred mene,jedva sam uspio izbjeći sudar,e sad se pitam,sta je vrednije,ljudski ili pačiji život. Iza mene kamion,boca falila!
rasplaka me
Svaka mu cast. Ja sam se evo najezio od te humanosti i komsinica kod mene isto.
Đozo je očitao lekciju mnogim političarima iz etike i humanizma. Rijedak primjer u današnjem poganom vaktu.
Cestitke i hvala. Prvo covjeku koji je zaustavio saobracaj a zatim i onome ko je objavio informaciju. Napokon nesto lijepo i pozitivno. Inace, mislim da bi projektanti morali predvidjeti propuste ispod cesti da bi zivotinje mogle proci. Jezevi, zabe, u Hercegovini i kornjace, stradavaju pod tockovima a sve je vise ugrozenih vrsta.
U Kanadi prave nadvoznjake koji spajaju sume tako da divljac moze nesmetano da predje iz jednog dijela u drugi a time i smanjuju mogucnost sudara.
Ne zna patka da ce mu veceras bit vecera.
u Vogosci je svakako zaustavljen saobracaj vecinu vremena
Svaka cast