Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bidne sa cukovima kad uginu tamo na zapadu?
Da ima 10% ljubavi medju ljudima kao medju zivotinjama, nikad nigdje rata ne bi bilo.
Smatram da je pas najplemenitija i najvjernija zivotinja. A karakter i nacin razmisljanja mnogih ljudi, uh ...
Bio ja pao psihicki. Sve nesto boli dusu. Komsije imale cuku. Ja jeo kokosku i skupio 'ljepotici' finih mekanih kostiju. Prilazim a ona mase repom, mase glavom, mase citavim tijelom lijevo desno. Spustila kujica glavu. Srce mi uzdigla, uzela u svoje ruke mazi,ljubi, i tepa. Ja sam prakticki bio u 'depresivnom efektu' od loseg svijeta, krutog svijeta i 'njihovih' ne-manira i korumpirano jednostranih stavova. Cuke su prava srcad, svjetlo u tami, slamka spasa, nada za covjecanstvo.
Pokusaj sam pojesti fine mekane kokosije koscure da vidis kako rezu crijeva
Da ovako na Zapadu tuguju za Palestincima,mozda bi taj rat davno bio zaustavljen.
Iskreno kako starim sve vise volim zivotinje a manje ljude.
Ja isto
Macke su sebicne, a psi su dobri i odani drugovi.
Nisi svjestan koliko ne znas edukuj se malo nabavi macku pa ces vidjeti totalnu suprotnost macke od onakve kakvu je predstavljas.
Nema koga zaebavati, macka vjerovatno tuguje ali ne zbog psa koliko zbog sebe sto nema koga sad za uho pipkati i sefte pucati ko sto je navikla psi su mnogo bolji od macki jer oni su uz vlasnika bez ikakvog interesa, dok macke ako nemaju licnu korist mozes je vabiti i macakati do sutra nece ti prici a kamoli doci
Cicko nije sisao s drveta 7 dana kada sam ga ostavili u drugi grad. Dosli smo po njega opet osmi dan a cim nas je vidio skocio i usao direkt u transport kucicu.
E vidiš kralju, kako griješiš mačke su mudre i plemenite životinje sa posebnim osjećajem za emociju. One osjećaju negativnost, dobrotu čistu dušu puno više nego psi. Jer kod psa se zna desiti nedostatak inteligencije, pa bude samo onako sladak i blesav, a kod mačke ne. Strašno inteligentne životinje i biraju kome će se prepustiti..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Macosi su čudo
Samo tri vrste zivotinja ratuju na ovoj planeti a to su: Mravi, Majmuni i Najgora vrsta koja truje ovu planetu Ljudi.