Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Meliha, ne dozvoli da ti ubiju duh!
Dostojanstveno , prkosno i ponosno ! Ovako je i moja mame i druge pokazle , da ma kakva nam se katastrofa desava , da urednost , gracijoznost na velikom niovu !
Klix hvata nostalgija za ratnim vremenima...
Dosadni ste sa ovom pricon skroz. Cudi me sto ne objavite koju sliku iz cevabdzinice Zeljo iz ratnih vremena. Ima jedna gdje ova manekenka jede desetku sa kajmakom.
@PropalismokoSDA a da nisu ni njih imali red je da neko kaze koliko su kostali cevapi tokom rata u Sarajevu.
hvala, umalo da mi porumeni avatar :)) što kaže stara grčka poslovica, i ćorava koka zrno nabode, pa se zalomi i meni :)
Nema na cemu. Cuvaj avatar =)) Ovo oko ćorave koke... Ohladih se natreen =) Pomislih, ou nou :( Citiraces najveceg bosnjackog sina ( beogradskih korena ) :)) I on je neku slicnu imao :)))
Sarajevska Dama stoljeća za nekog ko je preživio i živio u ta paklena vremena kao ja vidio sam šta znači ljepota jedne žene mnogo zdravlja Vam želim gdžo Meliha!
Super prica
sto nisu mene slikali kako prasim od snajpera?bio bi hit!
Meliha je, što se stila tiče, zaglavila u 1973.
Max, nekad me i pozitivno iznenadis... Trepavice i djerdan, olovka i karmin... Impresionirana ostadoh.... Tobom... =))))))))))
hvala, umalo da mi porumeni avatar :)) što kaže stara grčka poslovica, i ćorava koka zrno nabode, zalomi se ponekad i meni :)
Sponzorisan clanak! Od strane koga da pogodimo iz prve?
opet o ovoj koju je pregazilo na stotine unproforaca
Ne pričaj o drugome loše , ako nemaš 3 svjedoka..Ja ti bez svjedoka mogu reći da si glup.