Filmski tretman
37

Maštate o bijegu na Jadran? Ova lokacija nas je očarala, a nalazi se svega nekoliko sati od Sarajeva

Ovaj ljetna lokacija izgleda kao iz filmova, a nalazi se preko susjedne granice
Ovaj ljetna lokacija izgleda kao iz filmova, a nalazi se preko susjedne granice
August je mjesec kada je ljeto na svom vrhuncu, i upravo zato mnogi počinju sanjati o bijegu na obalu - gdje su more i sunce najbolji prijatelji. Ukoliko ste do sada bili ljubitelj uobičajenih dalmatinskih destinacija i željni ste nečega novog, ovoga puta istražite pravi dragulj Jadrana - Šibenik.

Smješten svega nekoliko sati vožnje od Sarajeva, Šibenik je šarmantni mediteranski gradić koji nudi idealan spoj opuštanja, zabave i kulturnog bogatstva.

Sa svojim historijskim znamenitostima i slikovitim uličicama, neki bi možda pomislili da ovo nije grad za ljetovanje. Međutim, upravo suprotno. Nudeći fantastična mjesta za odmor, Šibenik može biti savršena destinacija za sve koji žele iskusiti ljetni odmor na svjetskoj razini, a da pritom nisu pretjerano daleko od kuće.

Ako smo vas barem malo zaintrigirali te ako se odlučite zaputiti u Šibenik, a još nemate ideju gdje odsjesti - pravi izbor bio mogao biti neki od Amadria Park hotela, koji izgledom podsjećaju na one iz filmova te nude sve što vam je potrebno za nezaboravno ljetovanje.

Amadria Park Hotel Jure i En Vogue Beach Club
Amadria Park Hotel Jure i En Vogue Beach Club

U neposrednoj blizini nagrađivane pješčane bijele plaže, smješten je elegantni Amadria Park Hotel Jure, koji nudi niz sadržaja za opuštanje i bijeg od svakodnevnice.

Osim na samoj plaži, gdje možete uživati u moru, hotel nudi i bazen sa kristalno čistom vodom. U ambijentu pod palmama, na udobnim baldahinima, možete provesti dan sunčajući se ili, ako to više preferirate, odmarajući u hladu.

Gosti mogu birati među bogatom ponudom hrane i pića, dok im je na raspolaganju i uvijek ljubazno osoblje hotela. Želite li se relaksirati uz masažu u hotelskom spa centru ili imati romantičnu večeru uz obalu, probajući mediteranske specijalitete pripremljene s najfinijim lokalnim sastojcima - vaše je samo da birate.

Također, u blizini hotela, na plaži, nalazi se i En Vogue Beach Club, atraktivna lokacija koja privlači ljubitelje dobre zabave.

Dizajniran kao oaza za 18+ goste, En Vogue Beach Club nudi vrhunsku zabavu i sadržaje od jutra do večeri. Tokom dana opuštati ćete se uz lagane ritmove, bazen i pijuckajući koktele, a zabava traje sve do zalaska sunca. Moderni interijer, vrhunska rasvjeta i nastupi poznatih DJ-eva čine En Vogue Beach Club nezaobilaznim mjestom za sve koji traže provod na svjetskoj razini.

Amadria Park En Vogue Beach Club
Amadria Park En Vogue Beach Club

Iako se sve čini i više nego dovoljnim da ne napustite Amadria Park tokom svog odmora u Šibeniku, sigurno će vam u prilog ići njegova fantastična lokacija koja pruža da kao na dlanu istražite sve turističke bisere ovog kraja.

Prošetajte starim gradom Šibenika, od kojeg vas dijeli 15 minuta vožnje, posjetite neku od poznatih šibenskih tvrđava ili se uputite do Nacionalnog parka Krka, gdje vas očekuju impresivni slapovi i netaknuta priroda. Svaki dan u Šibeniku može biti nova avantura.

Uz sve pobrojano, Šibenik zaista nudi mogućnosti za nezaboravno ljetovanje. Bilo da tražite mir uz more, zabavu ili priliku za istraživanje kulturnih bisera, ovaj grad ima sve. A iako se ljeto bliži kraju, još uvijek nije kasno da sebi priuštite odmor, bilo da planirate bijeg samo preko vikenda ili na više dana.

Uz Amadria Park i sve njegove sadržaje, sigurni smo da je Šibenik destinacija koja vas neće razočarati. Zato - spakujte kofere i pravac na more.