Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, kompletan sportista. U profesionalnom ali i privatnom zivotu. Pravi "idol" za djecu i primjer mladjim generacijama.
Petero djece i ovako dobro izgleda, svaka cast Amra..
pa znas li mu kosulju izpeglati Amrice :)
GLEDAJ NASMIJANOG BOSANSKOG MAGARCA
Ona ulaže u sebe,On nema ni kaiš A pare ima, Nek ona dva zuba smanji malo Kad ga ova šutne da barem nešto ostane od para
Mora biti haljina golih kukova i to bez gaća. Da je sto put zgodna, ne priliči joj ni godinama ni tome što je majka petoro djece. Ali ako je njima dobro nek rade šta hoće
Cuj zablistali, pa samo se obukli i izasli napolje heheh
Džeko papučar, a ova Amra bila sa pola Sarajeva svi je znaju iz mlađih dana, nije dala tko nije pitao samo.
I da je tako? Cura se smirila, udala, ima sa Edinom toliko djece, on to prihvatio i šta sada? Ja znam šejhove po socijalnim mrežama koji su bili alkosi i drogeraši, znam propalice koji su se vratili na pravi put.... Ko smo mi da sudimo, šta mi sami radimo što nije dobro, šta smo radili???
prelijepo, samo uzivajte !
pametna, unovci ona sebe, a i kcerka ide tim stopama
Ne zanimaju me tuđe žene. Da li bi to trebalo da me zanima? Samo bih želio imati svoju. Koja bi istakla figuru meni, a ne drugom.
Matursko na Jablaničkom
Ko ne vidi nista pekisno i saftali u ovoj slici nek se odmaH ubije !!!!!
I ovi pošli iz konzervi izlazit.
Ljubav uz lovu najduže traje.
Ni sa cipelama se nije proslavio. Amra, molim te uredi to!