Komentari (478)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za one koji nisu procitali ali svejedno pljuju jer je lijepa ... djevojka je diplomirani inžinjer medicinske radiologije.
Pa i nije to neki fakultet. Traje 3 godine
@StaGledasUociTeJbem2 Pa nista... kad tako slozis stvari onda je mozda i bolje neka pljuju nego da vrebaju iza coska sa sjekirom il' satarom 😂
jbt priliog od danas gdje je nestalo 8 milijardi km je imao za 7 sati 240 komentara,a ova pisa za sat 150 komentara,pa nije ni cudo sto nas kradu i jebu u mozak jer smo glupi i ograniceni!!!
otislo 8 milijardi na ovakve kurve jarane sta mislis ko guzi ove plasticno glave sa pet tona sminke nego adil osmanovic,bevanda,backovic,genjac itd
Kamagra ist ein billiges Mittel zur Behandlung der erektilen Dysfunktion in Deutschland Kommentar von https://www.generic4all.biz/
Kamagra is cheap remedy to treat erectile dysfunction in UK comment by http://www.genericapharmacy.net/kamagra
Bravo Hrvatico! Dođi u zagreb ili rijeku, kaj bi predstavljala tamo neku bosnu
Stil ist das Leben großer Stil Sie den Kommentar haben durch https://www.aaroneu.com/
Joj kaka si...
A na lenti nosila samo "Bosnia", toliko o tome. Možeš bit 100x misica, ali nemaš obraza. Bosna je regija a država koju predstavljaš se zove Bosna i Hercegovina! Eto toliko, sada me možete hateat koliko hoćete. Mrzim ovu djevojku, jer je oličenje idiotizma, stupidnosti i površnosti. Da je ikakva misica, reagirala bi na to, jer joj država nije pravilno napisana.
pa nije ona izabrala lentu zaBoga milostivog. I sama je rekla da na lenti fali hercegovina i da je ona hercegovka ali da im nece zamjerit jer je izbor bio u Turskoj. Znas da oni kazu Bosna. A ne BIH. I meni je to glupo ali sta sad.
kome je ovo dobro ba???nigdje guzice,nigdje sise,ravna ko daska
pogledaj joj slike na insta pa ces vidjet oboje. :)
Sve neke missice,a bez sminke sama sebe prepadne. Zalosno sta zene postaju ovih dana
bio bi i ja lijep da natobam ovoliko sminke
Malo me nerviraju ove izjave "danasnja generacija sve kreteni, mi smo svi bili cool i pametni i nacitani". Kako je to moguce? Prije se djeca radjala pametna? A sada se radjaju glupa? Ako ova generacija i jesu kreteni (a ne kazem da ih nema u ovoj kao i u svakoj generaciji), ko ih napravi kretenima? Djeca se rode k'o prazan list papira- nema nista ispisano a koliko znam, prvi uticaj na dijete vrse roditelji, zar ne? Ona pametna generacija sto je odrasla bez IPhona.
drolja obicna
Nidje sise
otislo sve u nosinu i konjsku glavu
pogledaj joj slike na insta pa ces vidjet oboje. :)
Treba je poslati do Trumpa kao BiH tajni adut koji ce preokrenuti njegovu odluku o povlacenju iz klimatskog sporazuma. Ana za spas svijeta hihihihi :-)
Ako je ona prelijepa ja sam De Niro i Clooney.
ja sam ray liotta
@PrskanjePoEsdaovcima a ja sam Tom Hardy sta ces sad? :D
travnicanka oo rodjenju a po mjestu boravista mostarka...