Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kojim povodom je ona ovdje, šta ona konkretno radi od života, cime se bavi ???
Nikada tuznije novinarstvo nije bilo. Sramotno. Cijeli naslov oko obuce I nogu a bas to nije na slici. Novinarstvo je postalo pogrdno zanimanje.
Jako milf
Kakvi ste vi jadnici sa vašim komentarima i dosadnim životima , pa vam sve smeta uključujući i vazduh koji dišete!!! Patetika je premlaka riječ. PS: Uglavnom nije tačno to što komentarišete
Tekst ocajan. Saira presla svoj zenit.
Može li išta proći bez ovih beznačajnih sestara. Trebaš imati problem pa unajmiti fotografa kako bi privukla pažnju
Što je najluđe, misli da je nekom bitna.
Baš me zanima, ko joj je kupio ono odmaralište na Javorovom dolu ?? Ona ga svojim radom, sigurno nije mogla zaraditi i priuštiti.
Pa babo, što je jedan od glavnih u MIBO komunikacijama, znaš onu pjesmu od Letu štuke "Pero papacoder" gdje pominju Mirso Motorola.. :)
Zanimljivo, svaki od njenih muževa je neki bogataš, siguran sam da je sa sadašnjim mužem Zlatanom Muslimovićem iz čiste ljubavi.
Znaru malo je reci, paticnaanti
Svako vece po jedna pos vudusa i ne. bitna. Ocekujem Hanu
Ruku na srce, Hana je za ovu ofajlu svemirski brod.
Pa koliko ima ovih Keskicka.
Joj joj Dalija na aparatima.
Dalija je pre..čka za ovu fosnu..