Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ona vrsta intervjua gdje neku, po drustvenim normama, ljepoticu ispituju o njenoj depresiji zbog izgleda. I tako nabijaju komplekse milionima citatelja koji po tim normama spadaju u ispodprosjecne ili kratko recene "ruzne". Nesto kao kad bogati prosipaju pricu kako novac ne usreci ljude.
...ima mala dojku.
Ali cura se fakat ne pokazuje,većina spotova nisu toliko seksualni,a nema mi ništa draže od žene koja je zgodna a ne pokazuje se jer i same kažu da to nije za svačije oči i neće da je muškarci tako gledaju naprosto ti odmah poštovanje prema njoj raste.Isto tako i Katty Perry je haos zgodna i ima baš velike grudi a, čovjek nikada rekao ne bi jer se ne oblači tako.
Subdepresivan pogled i stav i pjevanje koje zvuci lijeno (da ne kazem ono pjeva preko ….). Ubijte me ali ja ne shvatam sta je tu dobro.
Od ovih modernijih pop pjevačica, ovu volim slušati.
krevet njen moi teritorie
Dobra je, samo malo ponekad izgleda kao da je na 5mg xanaxa
hebozovna do bola
Sam taka... dakle sve koke u shoabiznisu prije ili kasnije postanu kurave, dupe na sunce, sise pod nos. Ova je se dugo opirala hihihihihi
Liči dosta na Cillian Murphy-ja iz Peaky Blinders-a. 😅
UKIDAJTE POLICIJSKI !
strašna riba