Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem da novinar ne zna a ni da niko nije primjetio OVO NISU TANGE… pa prci li iko ista
Slabo čini mi se, puno se zuji a malo meda daje
Ja ne znam jel' ona pripadnica skupine LGBTQ... ali je treba predobra. Znaci gori, prepametana, uspješna. I prosječan klix.ba komentator i Balkana joj ne moze prismrdjeti i bolja je od 90% balkanskih prosječnih zena koje rade u bankama i administraciji sa napuhanim usnama i lažnim noktima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NIšta se nije degradiralo kao novinarstvo i žene, tj samodegradiralo. Lupajte minuse koliko hoćete, ali šta sve novinari pišu, kakve naslove i tekstove samo radi prodaje, i šta žene rade od sebe je ponižavajuće. A kako će žena, cura, otići na more već u kupaćem kostimu? Kako ti ides na more, poštovani novinaru / novninarko, možda u odjelu? Etike malo molit ćemo vas!
Podrška Premijerki. Nego đe ta slika u bikiniju?
gujca ko gujca nek se ima šta pisati
Dajte je nama, umjesto Nikšića!
Ovi Skandinavci zive na drugoj planeti jarane
ista nasa bisera
Pokusavam zamisliti nase Majkicku i Biseru u ovim gacama 😂
Vrh vrhova
Meni ona grmi a vi kako hocete ....ima nesto sto se ne kupuje kod plasticnih hirurga ,neki prikriveni seksipil ma eto kazem grmi
pjesma uz ovo...uvijek pase. daj mi malo taange sestro. Stara stvar ali top.
Ovde nema nista lose sta je problem normalna pametna i zgodna zena
Nisu znali da ima sise ili sta ?
Đes' ba slike?
gdje slika ?
Hoćemo onlyfans