Dobila brojne komplimente
29

Danijela Dimitrovska opravdala titulu jedne od najljepših žena u Srbiji, oduševila izgledom u Sava Centru

I. S.
Foto: Nova.rs/Filip Krainčanić
Foto: Nova.rs/Filip Krainčanić
Sinoć je u Beogradu upriličeno svečano otvorenje Plave dvorane Sava Centra. Okupile su se mnoge poznate ličnosti, a posebnu pažnju je privukla manekenka Danijela Dimitrovska.

Ona je za ovu priliku odabrala kreaciju modnog brenda Ines Atelier. Za šminku je bila zadužena Jovana Trbojević, a za frizuru Aleksandar Gligorievski.

Izgled je upotpunila Swarovski nakitom. Od pratitelja na društvenim mrežama dobila je brojne pohvale.

"Izvanredno! Zaista si za divljenje! Jača si od Hollywooda! Bravo! Nevjerovatna gracioznost", "I Bog stvori ženu", "Sve ti je Bog dao", samo su neke od njih.

Na otvorenju Plave dvorane Sava Centra nastupio je Zdravko Čolić uz pratnju simfonijskog orkestra. Osim Danijele, ovoj svečanosti prisustvovale su mnoge druge poznate ličnosti, među kojima su: Lepa Brena, Milica Pavlović, Ivan Bosiljčić, Jelena Tomašević...

Danijela je 2004. godine pobijedila na takmičenju Elite Model Look koje je održano u Srbiji i tada je započela karijeru modela.

Nosila je revije za modne kuće Gucci, Vera Wang, Hugo Boss, Dior, Valentino, Moschino, Givenchy, Stella McCartney, Yves Saint Laurent, Chanel i mnoge druge. Bila je u braku s voditeljem Ognjenom Amidžićem s kojim ima sina Matiju.