Snimanje je počelo
33

Srbijanska manekenka imat će jednu od glavnih uloga u nastavku "Žikine dinastije"

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Srbijanska manekenka Danijela Dimitrovska tumačit će jednu od glavnih uloga u nastavku "Žikine dinastije" čije je snimanje započelo prije nekoliko dana u Beogradu.
Dimitrovska je poznata srbijanska manekenka i voditeljica, a zanimljivo je da je dobila jednu od glavnih uloga u nastavku kultnog filmskog serijala.

"Kada sam dobila poziv bila sam ujedno iznenađena i oduševljena, jer mi je ukazana velika čast to što su me vidjeli kao jednu od glavnih uloga u nastavku ovog kultnog serijala. U početku sam imala strah i odgovornost da li ću ja to moći da iznesem. No, kada sam otišla na razgovor o ulozi, uz podršku reditelja i producenta, shvatila sam da se ovakva prilika ne propušta", ispričala je Dimitrovska za Blic.rs.

Ranije je otkriveno kako će glavnu ulogu u nastavku će tumačiti Nikola Kojo, a utjelovit će lik Miše Pavlovića nakon više od 30 godina. Od starih likova vraćaju se Vesna Čipčić kao Frau Elza, kao i Vladimir Petrović kao Boba.

"Radujem se svakom snimajućem danu, a posebno radu sa Nikolom Kojom koji mi je direktni partner i koji je beskrajno duhovit i veliki profesionalac. Atmosfera na snimanju je fenomenalna, a kada radite sa tako iskusnim timom profesionalaca, onda je svaki snimajući dan odličan", dodala je Dimitrovska o radu na filmu.

Na svom Instagram profilu je podijelila i isječke sa snimanja.

Novi nastavak nosit će naziv "Povratak Žikine dinastije", a radnja prati Mišu kojem u Srbiju dolaze sinovi koje dugo nije vidio jer žive s Natašom u Moskvi, ali kada stignu momci koji nose imena svojih pradjeda - Žike i Milana, kreće nova luda godina, puna smijeha, avanture i porodičnih vrijednosti.