Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ljepse pjevacice na svijetu. ❤️4 Dua Lupa
aha ok
100% muško
Ok izgleda... nije wow...ali je OK
Danas, najveća zvijezda estrade!
...prelijepa je kakvu god boju kose ima...vidi se da tu ima bosnjacke krvi...nije se odavno djik@nima pokenjala na glavuse i prodrmala im kavez,da malo skvice hihihihihi...ocekujem to uskoro.
ova dua, kao neka muskaraca, da li je sigurna da se rodila kao zensko? previse lici na muskarca... hmm...
Zbog ratne situacije u bivšoj Jugoslaviji, njena majka Anesa dva puta je bježala. Prvi put kada je početkom devedesetih rat zahvatio Bosnu i Hercegovinu, gdje je Anesa živjela s majkom Bosankom. Život je nastavila na Kosovu, od kuda joj je otac, sa svojim zaručnikom Dukagjinom Lipom. Prijetnja ratom na Kosovu natjerala ih je da zajedno sreću potraže u Londonu.
Šta će sad reći Karleušica???
pravi uticaj na mlade. ZLO !
Samo bih je u pakaš trpo
ružna ko 'rac