Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Red Rusije red Ramovicki red Bakira i onda opet sve ponovi, a mi tonemo sve dublje i dublje
Jel može neko zabraniti ove spodobe da se pojavljuju, muka mi je više, ali stvarno sad! Nerviraju me opasno! Izazivate gnjev kod naroda, jeste normalni, kao oni glamur život ovo ono, a pola države neće imati zagrijati kuću kako treba ove zime! Jeste li normalni više!
Ova se probila* na grandu a ostale ramovicke se kezile u kameru i postale odjednom influenserke i osobe vrijedne medijskog prostora u BiH. Koga one interesuju????? * autor je bio dvosmislen po pitanju ovoga
Pa pobogu ljudi imate li možda nešto pametnije pisati? Ovo je stvarno bruka i sramota. Koja Lejla koja Šejla koga to još zanima . Ovo im ni majka više ne čita. Degutantno jadno da jadnije ne može.
Divne!
Aaaa pa napokon sad cu moci mirno da spavam, cim sam procitao o seljancurama sa Drine..
Džejla je bombonica
A ko su one🤔
Šejla, Džejla, Lejla! Svi po Instrumente!!!
Napirlitane Bošnjakuše.
Aman jarabi....
Kao ugleda I istraživački medij trebali ste nas izvijestit kako je protekla prva bračna noć.
ovo lize marija
Ramović? Ma hajte molim vas.
Bitno da zu zive i zdrave, nije se nista pisalo o njima 2 dana
A dje je marija serifovic???
nab...... i jednu i drugu i autora