Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecina nas ima zenu koja je daleko ljepsa i zgodnija od gore prezentovane. Dakle,irelevantno sta je ona obukla a sta nije,pisem komentar,vjerujte,a da nisam ni pogledao sliku.
Pogledaj joj prirodne slike iz mladosti, da budem blag reci cu da je bila ispod prosjeka. Malo plastike gore dole i dobacila do prosjeka 😂
Preko očevih kostiju i svoje golotinje ... odvratno!
I otac preminuo od droge
mane ćega
Na šta je ona spala, Bože sačuvaj
Ima ona gaće na sebi, ništa se vi ne sekirajte
Tarlahaljka
Nebitna osoba
Pa i ja da se ovako obučem svi pogledi bi bili upereni u mene iako sam gorila od 100 kila.
biti rava postalo je normala. teško danas naći žensko za kuce. teška vremena do bola.
Dobra ravaku.
nek ti supruga obuče ovu haljinu, kako bi izgledala u njoj...i nisi ni pogledao Elu
Skinula bi ona svašta nesta.I ja bi isto.Bolje je raditi,skidati se i svašta nesta, nego svako jutro na posao iz dana u dan.Na danasnjem vremenu za pare se sve radi.Pitanje je vremena kada ce gola osoba biti po portalima ali neće biti ni malo interesantno Pa vidite rade sve samo da ne rade nista.
cuj ne trpi donji ves
Iz ove ne bih izlazio u onom prljavom vesu sa onim kad je zivjela 10 dana ga nije prala hahahah
Haman da im je ova Vještačka inteligencija inteligentnija od 95% redakcije. Za par mjeseci će ih preuzeti.