Elegantno izdanje
271

Emina Jahović bila na vjenčanju norveške princeze i šamana, zasjala u haljini kao iz bajke

I. S.
Foto: Instagram/yaemina
Foto: Instagram/yaemina
Srbijanska pjevačica Emina Jahović prisustvovala je vjenčanju norveške princeze Marthe Louise i šamana Dureka Verrette. Za tu priliku odabrala je elegantni kreaciju koja je privukla pažnju njenih pratitelja.

Ceremonija je održana u bajkovitom selu Geiranger. Emina je nosila haljinu brenda Fostani koja košta oko 1.500 dolara. Izgled je upotpunila podignutom frizurom, jednostavnom šminkom i nakitom.

U komentarima na Instagramu su uslijedile samo pohvale na račun njenog izgleda.

"Predivno ti stoji ta haljina", "Prelijepa", "Prava dama", neki su od njih.

Martha i Durek su se zaručili 2022. Ona iz prošlog braka s piscem Arijem Behnom ima troje djece. Od njega se razvela 2017. godine, nakon 14 godina braka.

Durek je samoprozvani šaman koji se već duže vrijeme bavi alternativnom medicinom, a jednom prilikom izjavio je da su ljudi koji boluju od raka sami krivi za svoje loše zdravstveno stanje.

Martha je ranije navela da je svjesna značaja koji nauka ima, ali da također vjeruje da "postoje alternativne metode koje dobro utječu na fizičko i mentalno zdravlje, a koje nisu uključene u naučna istraživanja". Ova princeza se odrekla službenih dužnosti jer "nije željela miješati poslovni i privatni život".