Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ni mali prst nozni od Monike ... nikada ni jwdna nece Biti Monika... djaba fileri operacije, Moni je unikatna,
uh, dobra za posla
Prosto je nevjerovatno, sve imaju operisan prćasti nosić, otekle usne, celjust punu hijalurona da bude što oštrija a jagodice sto vise istaknute. Svaka ista i pri tome ni po čemu prepoznatljiva.
najgore je kad joj dodje veliki servis pa ti valja izvaliti minimum 10 milja eura
Ako ti trazi finansiranje i ti pristanes biti finansijer za ovakve stvari, moras znati da ce uvijek postojati tip koji moze platiti više.
Portal koji nazivaju najposjecenijim portalom u BiH, privlaci paznju zaglupljujucim vijestima.
Generalno pricajci, bizaran koncept. Kako je uopste doslo do tog da mase slijepo prihvataju vijesti umjesto da iste zapitkuju i omalovlazavaju usred nedostatka ikakve racionalne logike/svrhe istih? Haha