Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super haljina super sve .... ali po meni na crvenom tepihu se trebaju pojavljivati samo ljudi iz svijeta filma/ teatra i umjetnosti eventualno modeli manekeni i manekenke koji promovisu te umjetnike koji saradjuju sa filmskom produkcijom!!!! svi ostali na sporedni ulaz mimo tepiha...
Nasa Dzejla Ramovic bila na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji :) Ispred nekog beauty brenda. Da pratite strane festivale znali biste i ne biste ostavljali ovakve komentare.
@uzer_ica2 ako je bila vezana za film seriju ili bilo sta za kinemamatogrqfiju neka je al ako nije ...ona treba da se pojavljuje na muzickim festivalima ...film i teatarje za glumce ...al.eto ona snima postove ipak glumi i umjetnik je na neki nacin pa joj je oprosteno al politicarima i influenserima i skorojevicima po mom misljenju nije mjesto na tepihu ... ok tu negdje oko njega ali na tepihu ne... To je iskljucivo za glumce!!
Kako su ove nase tzv voditeljice ufurane a jooooooooj
Ubila se za moje njive u Foci da mi tjera Vrane ,Divljac i ostale od prihoda
Za sve nas koji ne gledamo redovno bhrt, ova voditeljica je nepoznata. Mene zanima šta se desilo sa prošlom voditeljicom Majom koja je dugo vodila sff?
Haljina je zaista orginalna ,dobro je voditeljica Durmo iznijela
Ova je više manekenka nego voditeljica, bar prema ovom videu.
zar ovaj Danko nije narkoman
sta sam napisao koje elemente mrznje spominjete
Zasto hejtati.. neka se zene lijepo i elegantno oblace.. ljepse ih je vidjeti, prave elegantne zene, nego one sa komicnom zastavom
ona je pogodila bas u srz..ovo je sigurno jedna od najljepsih kreacija koje smo vidjeli , bravo i za Lejlu i Alexandru
Ko je sad Lejla Durmo braco mila. Pa odakle ih vise izvlače ?
Totalno neprimjerena haljina za jednu voditeljicu
ona je posle sladjane mand
Predivna!
Pa dobro više,ja sam mislio da je to filmski festival a svako drugi članak haljina pa haljina,a gdje su filmovi
I fudbaleri bave se sportom pa ih slikaju sta su obukli i komentarise se. A zamisli crveni tepih i haljine. :)