Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako smo jadna civilizacija, na kakve gluposti se tolike pare trose i jos se o tome izvjestava. I opet to nece kupiti srecu onome ko je sebi priustio da bude toliko glup.
Kako je jednom neki dizajner rekao: "Uvijek ce postojati idiot koji ce platiti za to."
Bljak.
dok je ovaca,neće falit vune...
sranje torba
kako bi milijarderi potrosili novce,nece valjda u humaniztarne svrhe
Ruzna
Zensko sam, ali mi nikad nece biti jasna opsesija markiranim torbama. Jos kad se neukusno iskombinuje, uzas.
Haj slika pola Milana ali torba!!!!
Čista budalaština
Proseravanje Pa ett🙈🙉🙊
to ce kinezi skenirati i napraviti kopiju za 50 eura koja ce istovjetno izgledati i popisati ove budale koje to nose i kupuju..
pokakim im se u torbu.et sad
Zasto odmah pomislim na Sebiju? Sigurno zato sto i ona ima sa krokodilima posla.
Pa majku vam ludu… rudar rucno tone uglja iskopa i nikom nista, 8 stoja u vrh glave..ono se igralo himelaja i de mu 450 000 za torbicu, otisli smo u PM
Globalni svjetski dug premašio 315 triliona dolara
Ja sam Hermes kajiš platio 700 eur (A to je ništa u odnosu na ovo). Neko će reći da sam budala, a za mene je to ispunjena želja i jedna velika satisfakcija. Poseban je osjećaj posjedovati stvar koju ne može baš svako imati. Ako ćemo realno pričati, ovaj telefon u rukama što držim/te ne vrijedi isto više od 50 eur, a prodaje se po 300, 500, 800, 1500 eur.
Sasvim korektno. Demokratija je, svako ima pravo da izabere da bude ovca.
@Genauso: "Neko će reći da sam budala". Pronasao sam se u tvojim rijecima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)