Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uradio se Senad da valja
Da je toliko zgodna vala i nije
Vala jeste, nema nikakve silikone, taman je visoka, vitka odlicno izgleda
Nije zgodna jedino ako si gej
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zgodna ko pun kamion njemaca.
I mene kad bi provukli kroz photoshop, ovako bih izgledao, ako ne i bolje:)))))
Bila zgodna ili ne, ljepota je u očima promatrača. Meni je recimo dovoljno čuti njen muževni glas da ubije svu ženstvenost koju posjeduje i ako posjeduje.
Prvi dio si upravu, a drugi to pobija: nekima je njen glas ženstven i seksi. Možda nemamo istu definiciju ženstvenosti, izvini ako ti je to preteško.
Smrk je isto na egzoticnoj destinaciji
Smrk je isto na egzotičnoj.
Volio bih vidjeti Senidu na sabahu bez sminke da mi vrati vjeru u Azraila.
Ja sam je vidio na aerodromu ujutru bez sminke i prelijepa je
E kome je ova najzgodnija i boginja...otišli smo u 3pm
Vjerovao ili ne, a znam da je teško: ljudi imaju različite ukuse. Ili si mislio da je svima sve isto u glavi kao i tebi? Nedo Bog.
Ovo je još jedan Klixov članak koji nas uvodi u svijet spoznaje bitka gdje se čovjek, nakon čitanja, ne samo obogaćuje u svakom smislu te riječi, već i osjeća kao da su mu mozak i inteligencija eksplodirali. Neuroni su, zahvaljujući informacijama, spojeni u čudovišnoj mreži, a siva materija se preporođuje do te mjere da nas vuče ka singularitetu znanja i uskoro ćemo se naći u beskrajnoj spirali inteligencije.
Čuvaj se ti haverice ... opasno su te htjeli politi kiselinom ... Ostala si dužna nekom nešto ...
Posle 4 pive sve su dobre
Poslije prve dvoguze bambuce kriteriji drasticno padaju... 😋
🔥🔥
Placa sirotinja glupa,da ovakve pare guzicu ispod palmi,neka ko vas je.e,gulite za 700 stoja i dajte fufuljama da se tarlahaju na egzoticnim mjestima.
DOBRA
Top
#savsamsenajezio