Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga vise briga za miss. Kako misica moze biti od plastike i filera? Odavno zene ne cijene svoju prirodnu ljepotu. Sto je najtuznije, nijednom normalnom muskarcu nisu privlacne ove plastike.
ČUJ MISS, SVAŠTA
Bravo za Zivinice...svaki dan nesto pozitivno iz ovog grada..
O što je so Bonovićimo?
Pa Banovići imaju bolji turistički potencijal od Živinica.
Tuga
Živinice centar svijeta, puš.Tee ga ljubomorne duše.
Ako je organizator Zubak djevojke bjezite sto dalje i upozorenje za roditelje, ovo je cisti sistem filtriranja za ponude u Turskoj itd., poslije gdje ce vas nagovarati na prostituciju, poznajem djevojku koja i dan danas nosi traume od toga, a i druga djevojka je prije nekoliko godina izasla u javnost sa slicnom pricom!!!
Ti si pukO
Istina. Bila sam ucesnica i upravo iz tog razloga pobjegla od svega toga. Nude ti da naprave brend od tebe, da ides u Tursku da radis, ali prvo moras za dzaba da odradis slike sa Zubakom ;)
Bravo Tuzlanski kanton!
Jel vam ovo vrhunac progresa?