Na aerodromu u Sarajevu
155

Jedinstvena lokacija i modne kreacije: Pogledajte kako je izgledalo otvorenje BH Fashion Weeka

N. O.
Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
Večeras je u Sarajevu otvoren 46. LEDA BH Fashion Week i to na prilično upečatljivoj lokaciji - na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

U skladu s domaćinom eventa, VIP zvanice su imale specijalne boarding karte koje su koristile kako bi pristupili ovom eventu i uživali u spektaklu modne kreativnosti te bogatom izložbenom programu, a na ulazu su ih svečano dočekati prekrasne stjuardese sa pićem dobrodošlice.

Na svečanom otvorenju BH sedmice mode svoje autorske kolekcije su predstavili bosanskohercegovački brend ETIQUETTE Melise Hujić, JET LAG by Jasmina Arnautović, i Emina Mušić sa kolekcijom lepršavih haljina FLYING DRESS.

Kao najveći modni događaj u Bosni i Hercegovini, BH Fashion Week Sarajevo se neprestano razvija, predstavljajući etablirane BH modne ikone, a istovremeno promovirajući talente u usponu koji zaslužuju priznanje.

Nova sezona LEDA BH Fashion Week Sarajevo Live & Digital će se održati u periodu od 21. do 25. juna 2024 godine, a publika će imati priliku uživati u predstavljanju više od 45 afirmiranih i neafirimiranih dizajnera bosanskohercegovačke modne scene ali i nekoliko inozemnih modnih brendova.

Inače, sve revije će se, osim uživo, moći pratiti na platformi www.bhfwsa.com.