Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji se strucnjak sjetio da ovo odrzi na parkingu od aerodroma
ja modela i gov...
Ovo nisu modeli uopste nego osobe koje su pristale da rade za dz
Ljepse rade po Bingu, ali eto, valjda je to subjektivno. Od ovih, garant svaka nafurana, misli da je Kendall Jenner, ne mozes joj ni prici.
krindž
nije ovo za bjedne zemlje svasta
ovo kad ti roditelji previse govore da si lijep pa se fakat nafuras,pa onda se prijavis u neke agencije koje te jedva docekaju i uzmu ti pare jos za neke Portofolie i slike i onda zavrsis ovako negdje i mislis fakat da si maneken ,imao sam jednu kolegicu ovako isto,prvo kad su mi govorili manekenka ja konto zezanje,ono fakat se treba nafurala da jeste upravo ovako neke lijeve revije,neke agencije joj pare uzimale,a znaci daleko ispod prosijeka ali niko da joj kaze iskreno.
Danas više takvih nego pravih manekenki.. Ja ih znam bar 5 koje isto ovo furaju što si napisao. Svaka prosjek niski..
Slika 40 je smjesna. Lokacija je bas losa. Inace dogadjaj je cool. Inovativno.
Odavno je ovo postalo fashion freak show
Tuga da me je stid...
Znate kako se kaze, bolje ista nego nista, eh to u ovom slucaju ne vazi .. definitivno je bolje nista nego ovu sramotu priredjivati! Pa ni jedan profesionalni model nego safatali ljude sa ulice da nose revije jer naravno nece da plate modele. Oci su me zaboljele od tuge i zalosti
Ljubičasta kao metak
Nekad je Sarajevo imalo ljepotice, ne nazor vec fine i prirodno lijepe... nikad vise onog grada
Samopouzdanje mi je eksplodiralo nakon što sam ovo vidio
Ima li oko ovdje da je poznat ?
Fenomenalan show napravljen od mladog Marjanovića.
super
Ko je bio od sarajevskog džet seta
Pretpostavljam da si ironičan.