Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karijes, Perut, i prljav veš ...Gledajući reklame, to su tri najveća problema u svijetu.
I internet.
Osjecaj zene da je sigurna kada se uda dovodi do opustanja i to je razlog losijeg izgleda u kasnijim godinama. Isto vrijedi i za muskarce naravno. Specificno za bliski, daleki istok ali i za Balkan.
Generalno fotoshop daje nerealnu sliku,ali definitivno stoji da zena izgleda puno mladje,neplastificorano i bez obzira na sve tretmane odlicno se drzi,ipak i genetika radi svoje.
Ma vala mi više i ti ides na neku stvar. I ova sexualizacja svega i svačega mi ide na neku stvar. I ovaj neki obrnuti ženski feminizam mi ide na neku stvar, kao bore se za ravnopravnost a u svakoj reklami su obični sexualni objekt, pa onda je problem kad ih se gleda kao takve...obuci majicu, idi u školu, radi šta korisno pa će te svak tako i gledat, izvalila prdaru u 50-oj godini i tu ćeš mi sad neku filozofiju ispod slike prosipat!
Dobra stara, i ide ona tradicionalna ali fkt je tako, po marke joj nebih uzeo!!!
Ja gaće ovdje nisam vidio
Ona em je kratka em ima ogromno dupe ali eto stvar ukusa.
Jennifer je inače iz Zavidovica to je u Bosni, inače se prije zvala Jasminka radila je kao frizerka kod Sulje celavog, otišla je u USA trbuhom za kruhom, i dan danas se priča kakvo je dupee imala
Pozirala i u donjem i u gornjem vešu!
ako je raskinula s ovim Benom , da je odvedem u Neum na vikendicu
fali njoj dobra prangija pa se nebi islikavala svaki dan i bilo joj dosadno
Tačno bih je pritiskao kao Zapad Vučića...
Ova ženskać mi mrska vaik bila
Mek Aflek 😂
joj ocami đe će iko zdženifer
Kako god pozirala i ona ide u halu vrsi veliku i malu nuzdu