Uz sandale od 400 dolara
5

Jennifer Lopez zna privući pažnju modnim izdanjima: Dekoltirana haljina i mantil od 7.000 dolara

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jennifer Lopez prepoznatljiva je po svojim modnim odabirima kojima itekako zna privući pažnju, a posljednje u nizu bilo je izdanje koje je birala za večeru sa svojim blizancima.

Naime, pjevačica se nakon pojavljivanja na AFI Festu sa svojom kćerkom Emmom i sinom Maxom te vokalnim trenerom Steviejem Mackeyem.

Za tu priliku nosila je Erdem mantil s kragnom i izvezenim detaljima na gornjem dijelu, a koji košta 7.095 dolara. Ispod toga nosila je slip haljinu naglašenog dekoltea u baby rozoj boji sa srebrnim detaljima.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Na nogama je imala Paris Texas Lidia sandale na petu koje koštaju 417 dolara. Kosu je pustila da pada, a na licu je imala naglašenu šminku.

Prije toga pojavila se na AFI Festu gdje je promovisala svoj predstojeći film "Unstoppable", a za tu priliku nosila je krem bijelu jaknu, bijelu košulju, smeđi kaiš te rozu mini suknju. Na nogama je imala salonke na veću platformu.

Glumica i pjevačica posljednjih dana je u centru pažnje zbog razvoda od Bena Afflecka. Nedavno je u razgovoru za magazin Interview prvi put govorila o tome.

Priznala je da se u ovoj situaciji osjeća usamljeno i tužno, ali da ne dozvoljava da je definiše to je li u vezi ili ne.

"Kada sjedneš, razmisliš o tim osjećajima i kažeš: 'Ove stvari me neće ubiti', to je kao da kažeš: 'Zapravo sam sama sposobna za radost'. Ne mogu tražiti sreću u drugim ljudima. Moram biti sretna sama sa sobom", rekla je.

Ipak, dodala je kako je romantičarka koja voli biti u vezi i želi ostariti s nekim.