Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga zanima kako ova razmislja ili bilo koja ovakva kako ona RAZMISLJA i o CEMU ?? kao uskladila ona nesto :))) Razmisljala?? Skini se gola i to je to
Nikad mi neće biti jasno što se od ovih pjevača, glumaca, a pogotovo pjevača prave neki filozofi, sociolozi, psiholozi, pa se oni kao razumiju u sva životna polja i postavljaju im se pitanja na koje zvanična nauka nema odgovore. Uz dužno poštovanje većina tih ljudi nema ni adekvatno osnovno školovanje tako da ne razumijem što bi oni odgovarali, a mi slušali, njihova promišljanja o životu!
baš tako
Kaže u tekstu da je kosu je samo pustila. Skuplja je ova njena kosa i umetci, nego sandale od 400dolara.
hahahahahah,,,,,kad su svi kvaliteti(fizika) odavno svima poznati,,,sad kad se pocne stariti nema vise sta za priloziti,,,nekako mi taj scenario poznat
Čim žensko onako zadiže cice znaj da su visibabe
ali ne i paznju bena afleka :)
kad izlaze trake sa justinom biberom i lil bow wow :D)
Razvela se od Afflecka znog informacija koje ce procuriti o njenoj umijesanosti u pucnjave(odnosno kako je unosila pistolj u klub kojim je djevojka poslije upucana u glavu), kako je na FreakOut partijama spavala sa maloljetnim Justin Bieberom itd itd mnogi ce sa Diddyem otici sa scene Kardashians isto.
Gospođa tješi sama sebe. pa se ženi i udaj, sa svakim !
Ok, ali je neharizmatična
A jeste naporni sa njom
Jenni tvoja prednja strana nikad nije bila bitna...