Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenske danas ionako sve fejk, jos ce im i bradavice biti lazne, pa seksipilniji ce biti radijator od trebe
A kada vam je stvarno hladno ili....onda ćete imati 4 bradavice.
Ne znam svega mi .....meni je ona bolja bez grudnjaka al eto
I gle čuda - nakon što ovo odjene, neka od korisnica će podnijeti tužbu protiv nekog jer je promatrao kao seksualni objekt.
Žene sto imaju male sise morat će kupovati veće sise sa bradavicama 😂
Sreca moje su uvijek ovakve bilo ljeto ili zima 😎
Sta ce mi bradavice ako nemam sise 😂 Hoce li biti u ponudi i grudnjaci sa sisama 🙄😁
Zaostajes decko deceniju 🤪🤪🤪🤪 pored laznih guzova sisa pushupa kose noktiju trepavica filera cuda ludila ti postavis takvo pitanje 🤣🤣🤣🤣
🤮🤮🤮
Mòre li navitipra kakve ćega u kojima bi mi milokliz izgledo veći? Pitam za trêbu.
Budale su isto tako resurs koji se može dobro unovčiti, iskoristiti. Ako neko nije sposoban i dovoljno pametan promaći lijek u medicini, donijeti tehnološko rješenje za nešto ili biti talenat za sport, uvijek može budalama prodavati svoje gluposti.
Konacno nesto normalno u danasnjem vaktu
Možemo mi srat koliko hoćemo, ona je zgrnula preko milijardu dolara, a na ovom će zaraditi još toliko. Ko nam je kriv što smo budale..
Niko vam nije kriv
joooj kako bih joj prosuo spermu po ovim naocalama