Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam fan ni jedne ni druge ali Brena je za nju u svoje vrijeme bila Jugoslovenska Pamela Anderson.
Ne vidim nikakvu slicnost osim da su obadvije zene i imaju friz iz osamdesetih. Vise lice na Borisa Bekera i Agasija s kosom.
Podsjetila samo one iz bivse YU i nikoga drugog u svijetu...
Ma daj sta pisete gluposti, i Brena je iskopirala tadasnje zvjede to je bio stil tadasnji ta nije ona izmislia kompletan stil.Izmedzu ostalog to samo podsjeca na stil koji je bio tih godina.
Pa lici na sve žene u sedamdesetim.
Boli me q
Ovo je slapa za Brenu
Brena ofajla stara... Kim samo malo modernija varijanta fuxe
Gdje će te porediti ovu silikonjaru s Brenom? Brena i pjeva i glumi a ova…. K.K. i dan danas ne znam čime se bavi ili dobija mamin džeparac? A za ljubitelje 70-tih pretražite net sa Farah Fawcett i Ursula Anders, uljepšajte sebi dan! ;-)
Isto kao sto su danas sve plasticarke iste sa napuhanim usnama i pretjeranom sminkom, tako je i ovaj stil 70tih i 80tih imao svoje standardne fuksice sa standardnim izgledom. Nije Brena ni po cemu bila posebna, vec je izgledala kako se tad izgledalo, a ova samo emulira taj stil (koji je u Americi bio 70tih a kod nas 80tih inace).
Hahahhahahahhahahaha
Ma ista Brena, hahahahaha
Eto bas brenu kopira hahha ne zna ni ko je to
Ja bih to je... vi tražite mane slobodno.
Novinar LB je pocela 80’…..
Zaboravila je jedino jednu "sitnicu" preko koje se ne prelazi: ovakve tange nisu postojale nigdje sedamdesetih godina! Tako da.... nije to "to"!
Šta je ovdje isto, nit frizura, niti kupaći, samo je zunzafri iz 70tih, možda više liči na neku drugu iz tog vremena.
I po cemu je ovdje jedna kopirala drugu 😆