Adele, Rihanna, Khloe...
65

Kolika je zapravo moć šminke: Blogerica pokazala nevjerovatne transformacije u poznate ličnosti

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nasim Irani je blogerica i šminkerica koja je osvojila društvene mreže svojim tranformacijama u poznate ličnosti, a posebno je oduševila nedavnom imitacijom pjevačice Adele.

Dok inače Nasim na Instagramu dijeli savjete o šminkanju i prikazuje svoje radove - ono čime posebno plijeni pažnju jesu transformacije u slavne ličnosti.

Počev od posljednje transformacije u britansku pjevačicu Adele, dobila je niz pohvala za nevjerovatno sličan izgled koji je uspjela rekreirati uz pomoć šminke, perike i sočiva.

Pored Adele, na listi onih u "čiju kožu je uspjela uskočiti" zahvaljujući svom talentu našle su se Marylin Monroe, Angelina Jolie, Khloe Kardashian, Rihanna te Lane del Rey. Prilikom transformacije u Rihannu priznala je da je koristila pastu kako bi proširila svoj nos da bi što više ličio obliku koji ima pjevačica. Influensericu su hvalili za ove impresivne transformacije, a na onu gdje je kopirala izgled Khloe Kardashian reagovala je i sama reality zvijezda.

"Wow, ovo je ludo. Tako si talentovana, ovo je nevjerovatno", napisala joj je ispod snimka transformacije.

Snimci ovih imitacija slavnih ličnosti privukli su znatnu pažnju, a privlače stotine hiljada pregleda te komentare ljudi iz cijelog svijeta.